Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομών

Facilities Management Awards 2015

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στον πολυχώρο Cine Κεραμεικός, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2015. Τα βραβεία, τα οποία διοργανώνει το Plant Management της Boussias Communications, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Η υποδοχή της αγοράς στη βράβευση των καλύτερων πρακτικών ήταν ενθουσιώδης.

Facilities Management Awards 2015 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Στην Τελετή Απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 230 υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών και φορέων του κλάδου Facilities Management στη χώρα μας. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Hellenic Facilities Management Association και με την τιμητική υποστήριξη του Hellenic Maintenance Society και του American Society of Civil Engineers.

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Δρ Παναγιώτης Χατζηπάνος, κατά την εισαγωγική ομιλία του, τόνισε ότι το Infrastructure Management είναι μέσα στα 50 πιο αναπτυσσόμενα επαγγέλματα στον κόσμο και οι τάσεις της παγκόσμιας αγοράς είναι σημαντικά αυξητικές. Πρόσφατη μελέτη στην οποία αναφέρθηκε επισημαίνει ότι στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης περιορίζεται σε κάτω από 1%, πράγμα που ενισχύει την άποψη ότι η οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση εγκαταστάσεων αποτελεί έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους κλάδους υπηρεσιών, είτε αντιμετωπίζεται ως in-house δραστηριότητα, είτε κυρίως μέσω outsourcing σε εξειδικευμένες εταιρίες. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και ενίσχυση επικοινωνίας του παγκόσμια αναπτυσσομένου κλάδου του FM καθώς και τις σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης που έχει στην Ελλάδα, επεσήμανε ως πολύ θετικό το γεγονός ότι η Boussias Communications τα τελευταία χρονιά έχει εστιάσει σε δραστηριότητες Ενημέρωσης, Προβολής και Επιβράβευσης δραστηριοτήτων του κλάδου.

Facilities Management Awards 2014

Βραβεύθηκαν οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων και υποδομών τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, στην Τελετή Απονομής των Facilities Management Awards 2014 που πραγματοποιήθηκε στο Maroussi Plaza. Τα βραβεία που διοργανώvουν το Plant Management της Boussias Communications, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στόχος των βραβείων ήταν να αναδειχθούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι καλύτερες πρακτικές στον κλάδο του Facilities Management, ενός στρατηγικού και πολυδιάστατου κλάδου που αναπτύσσεται ταχύτατα πλέον και στη χώρα μας. Παρουσία περισσότερων από διακοσίων υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας, βραβεύθηκαν οι πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια, ανεξάρτητη κριτική επιτροπή των βραβείων.

Facilities Management Awards 2014 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Διοργάνωση

Boussias Communications

Official Publication

Plant Management

Χορηγός

Υποστηρικτές

Χορηγός Επικοινωνίας